Bedste juleguf til dovne kokke
Jeg elsker mad i kategorien ‘brug, hvad du har i (køle)skabet’. Eksempelvis romkugler, jeg fremtryller af kagerester fra fryseren, sammenkogte retter, tærter … og så det nyeste medlem i favoritklubben: Rocky Road.
Så længe man har chokolade, kan man lave denne konfekt/snack/treat. Mørk, lys, hvid – alle varianter kan bruges. Som fyld kan man hakke nogle nødder (også saltede), finde en håndfuld rosiner frem, knuse nogle digestive-kiks, spendere nogle M&M’s, få det sidste ud af marcipan-pølsen … ja, næsten alt kan bruges.
I den variant, jeg har billede af forneden, er der brugt lige dele mørk og lys chokolade, der er smeltet og blandet med hakkede Dronningemandler, skumfiduser skåret i mindre bidder, saltede peanuts, Digestives, Smarties, marcipan … og det er vist det.
Blandingen er hældt i en form foret med bagepapir, som så er sat på køl og efter nogle timer skåret ud i tern.
Det er fa’me godt!
Ingen kommentarer endnu