16 måneder uden kød

Bedste juleguf til dovne kokke

Jeg elsker mad i kategorien ‘brug, hvad du har i (køle)skabet’. Eksempelvis romkugler, jeg fremtryller af kagerester fra fryseren, sammenkogte retter, tærter … og så det nyeste medlem i favoritklubben: Rocky Road.

Så længe man har chokolade, kan man lave denne konfekt/snack/treat. Mørk, lys, hvid – alle varianter kan bruges. Som fyld kan man hakke nogle nødder (også saltede), finde en håndfuld rosiner frem, knuse nogle digestive-kiks, spendere nogle M&M’s, få det sidste ud af marcipan-pølsen … ja, næsten alt kan bruges.

I den variant, jeg har billede af forneden, er der brugt lige dele mørk og lys chokolade, der er smeltet og blandet med hakkede Dronningemandler, skumfiduser skåret i mindre bidder, saltede peanuts, Digestives, Smarties, marcipan … og det er vist det.

Blandingen er hældt i en form foret med bagepapir, som så er sat på køl og efter nogle timer skåret ud i tern.

Det er fa’me godt!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16 måneder uden kød